Izvor: RTS, 27.Mar.2023, 21:27

Aња Илић други пут шампионка Балкана у нордијском скијању

Тркама претходног викенда које су одржане у Болу Гередеу завршена је сезона у нордијском скијању.
Била су то последња два такмичења у оквиру "Балкан купа" који је, у конкуренцији жена, припао најбољој српској такмичарки Ањи Илић.
Ања је ове године >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на свим тркама "Балкан купа" била на подијуму што је на крају довело до победе.
"Ово је за мене једна од најуспеснијих сезона. Оба циља сезоне сам остварила. Вец на почетку сезоне сам успела да остварим главни циљ прве бодове у Светском купу што је за мене био добар знак да је сезона добро почела и да могу скроз фокусирана да кренем у одбрану титуле. Конкуренција је била тешка, имали смо пар невероватно занимљивих трка. Драго ми је што сам на крају изасла као победник и ове сезонe", рекла је Ања Илић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.