Izvor: RTS, 04.Feb.2024, 21:01

Сферопулос пред Будућност: Морамо да будемо концентрисани свих 40 минута

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је пред меч са екипом Будућности, да његов тим мора бити психички спреман за 40 минута кошарке.
Кошаркаши Црвене звезде у понедељак од 17 часова гостују екипи Будућности у утакмици 19. кола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << АБА лиге.
“Играмо против ривала и екипе која има свој квалитет и очекујемо тешку утакмицу. Јасно је да морамо да будемо психички спремни и концентрисани за 40 минута кошарке”, истакао је Сферопулос за клупски сајт.
Крилни играч “црвено-белих” Дејан Давидовац додаје да се његов тим одморио и да је спреман на тешку утакмицу.
"Екипа Будућности самим пласманом на табели и борбом за врх показала је свој квалитет и морамо да одговоримо чврстом игром и концентрацијом свих 40 минута овог меча”, изјавио је Давидовац.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.