Izvor: RTS, 30.Mar.2023, 14:27

Коцар и Папајанис најкориснији играчи 31. кола Евролиге

Кошаркаш Басконије Маик Коцар и играч Панатинаикоса Јоргос Папајанис проглашени су за најкорисније играче 31. кола Евролиге, саопштили су из најквалитетнијег европског клупског такмичења.
Басконија је у 31. колу савалдала на свом паркету Албу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Берлина, 93:87, а Панатинаикос је био бољи од Бајерна из Минхена, 86:76.

Коцар је у тријумфу Басконије постигао 23 поена и 10 скокова, а уз то уписао је три асистенције и две блокаде за 30 минута у игри.
Папајанис је за нешто више од 28 минута на паркету постигао 24 поена и имао је 11 скокова, три блокаде и једну асистенцију.

Коцар и Папајанис су забележили по 40 индексних поена.
Међу најбољих пет кошаркаша 31. кола Евролиге налазе се још плејмејкер Басконије Даријус Томпсон - 38 и играчи Барселоне Николас Лапровитола - 32 и Никола Миротић са индексом корисности - 27.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.