Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 20:20

Вијери: Влаховић би у дресу Интера постизао 25 голова у сезони

Српски нападач Душан Влаховић би сваке сезоне у дресу Интера постизао 25 голова, изјавио је некадашњи италијански фудбалски репрезентативац Кристијан Вијери.
Вијери је у емисији "Бобо ТВ" коментарисао игру Интера, који се тренутно налази на петом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << месту у Серији А са 23 бода мање од првопласираног Наполија.
Интер је последњу победу у Серији А остварио петог марта против Лећеа (2:0).
"Интер ствара шансе. Да Влаховић игра за Интер сваке сезоне би постизао по 25 голова. Ромелу Лукаку је био убитачан са Антонијом Контеом на клупи. Ако пронађе ту форму следеће сезоне ће да постигне између 25 и 30 голова", рекао је Вијери.
Навијачи Интера сматрају да је Лукаку један од главних криваца за лошу игру свог тима.
"Лукаку није смирен пред голом. Говорим то као нападач. Важно је да Лукаку има шансе да постиже голове. Да има једну, то би ме онда бринуло. Мора да буде на 100 одсто, јер када је на врхунском нивоу онда га је немогуће чувати. Мислим да Лукаку нема мира, баш као што га немају Един Џеко и Лаутаро Мартинез", закључио је Вијери, који је играо за Интер од 1999. до 2005. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.