Izvor: RTS, 18.Jul.2023, 15:27

Коста Недељковић продужио уговор са Звездом до 2026. године

Талентовани десни бек ФК Црвена звезда Коста Недељковић продужио је уговор до 2026. године, објављено је на сајту клуба.
Један од најмлађих фудбалера Звезде продужио је уговор са црвено-белима. Тренер Барак Бахар дао је до знања млађим фудбалерима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да се на њих озбиљно рачуна у наредној сезони.
"Продужио сам уговор са вољеним клубом и осећам се фантастично. Сањао сам и маштао о овоме као дечак. Међутим, нећу се опустити јер сматрам да је продужетак уговора само подстрек за напоран рад који тек следи. Хвала челним људима у клубу на указаном поверењу, даћу све од себе како бих испунио њихова, али и лична очекивања", истакао је Недељковић.
Ветар у леђа који сам добио кроз интензивне тренинге током припрема ми много значи, сигуран сам да је одличан период иза мене, додао је он.
"Задовољан сам радом на припремама и сматрам да сам се наметнуо новом шефу стручног штаба Бараку Бахару. Очекивао сам да ћу се показати у позитивном светлу током припрема, а самопоуздање које поседујем ме увек приморава да идем напред. Снови су и даље ту, желим да дебитујем прво на Маракани, потом да забележим што више наступа и оставим дубок траг у Звезди. Породица је моја подршка, родитељи уз брата и сестру су увек ту за мене", поручио је Недељковић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.