Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 05:45

Партизан домаћин Звезди у 170. "вечитом" дербију

Фудбалери Партизана дочекују Црвену звезду у 2. колу плеј-офа Суперлиге Србије која је 170. дерби "вечитих ривала". Утакмица на стадиону Партизана почиње у 18.30, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
Црно-бели имају императив >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победе да би остао у борби за друго место и пласман у квалификације за Лигу шампиона, на другој страни црвено-бели желе да новом победом потврде шампионску титулу.

Иако на свом терену Партизан ће бити без драгоцене подршке навијача, јер ће се због казне ФСС дерби играти без публике на трибинама.
Биће то тек други пут да се највећа утакмица српског фудбала игра без присуства публике али тренер црно-белих је истакао очекивање да ће његиви играчи бити максимално мотивисани да дају све од себе за победу.
Утакмица Партизана и Црвене звезде почиње у 18.30, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
У осталим мечевима плеј офа фудбалери Новог Пазара од 16 часова дочекују екипу Војводине, док се у истом термину у Крагујевцу састају тимови Радничког и Вождовца.
У данашњој утакмици 2. кола плеј-аута Суперлиге Србије фудбалери Младости из Лучана од 18.30 часова на свом стадиону играју са екипом Напретка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.