Izvor: RTS, 03.Avg.2023, 17:41

Мбапе добија бонус од 160 милиона евра ако потпише уговор са Реалом

Фудбалер Пари Сен Жермена и француски репрезентативац Килијан Мбапе добиће од Реала бонус од 160 милиона евра ако потпише уговор са мадридским клубом, преносе шпански медији.
Мбапе има уговор са шампионом Француске до јуна наредне године, а више >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пута је одбио да продужи сарадњу са клубом из Париза.

Шпански медији наводе да Мбапе планира да напусти ПСЖ на крају сезоне, а онда да као слободан играч потпише уговор са Реалом. Француски репрезентативац ће као бонус за овај потпис да добије 160 милиона евра.
Руководство Пари Сен Жермена је огорчено на Мбапеа због овог поступка. Француски медији истичу да не постоји начин да челници "светаца" убеде Мбапеа да промени одлуку.
У медијима се раније појавила информација да је репрезентативац Француске и фудбалер Пари Сен Жермена одбио понуду од 200 молиона од Ал Хилала што би био најуноснији уговор у историји фудбала.
Мбапе је за ПСЖ одиграо 260 утакмица и постигао је 212 голова уз 98 асистенција.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.