Izvor: RTS, 06.Nov.2023, 11:50

Фудбалери Новог Пазара дочекују Партизан у 14. колу Суперлиге Србије

Фудбалери Новог Пазара угостиће играче Партизана у утакмици 14. кола Суперлиге Србије. Меч је на програму од 15.00, а ток дуела можете пратити на нашем порталу.
Фудбалери Партизана након 11 узастопних тријумфа гостују код Новог Пазара, док домаћин >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << меч против црно-белих игра после ремија са ТСЦ-ом и са скором од пет победа, два нерешена резултата и пет пораза у досадашњем делу сезоне.

У претходном прелазном року Нови Пазар је довео три велика појачања, некадашње играче Партизана, Адема Љајића, Марка Шћеповића и Сејдубу Суму који чине окосницу тима.
Тренер црно-белих Игор Дуљај истакао је да је Нови Пазар "црно-бели град" и да жали због играња пред празним трибинама.
"Жао ми је што неће бити публике која креира праву бразилску атмосферу, а познато да је 'Нови Пазар црно-бели град', доста је наших навијача тамо, велики број играча је прешао у Партизан, доста пријатеља имамо тамо, али на терену је сасвим другачије, јер су Љајић, Сума, Шћеповић и остали мотивисани против нас", рекао је Дуљај.
Нови Пазар и Партизан су до сада одиграли 35 утакмица, а црно-бели су успешнији тим са 28 победа, док је Нови Пазар успео само четири пута да тријумфује, три утакмице завршене су ремијем.
Последњи пут Нови Пазар је савладао Партизан у претходној сезони Суперлиге Србије, минималним резултатом, односно голом Милоша Мијића.
Партизан је највећу победу над Новим Пазаром уписао 2018. године, чак 5:0 је било у Београду. 
Меч 14. коло Суперлиге Србије између Новог Пазара и Партизана је на програму од 15.00, а ток дуела можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.