Izvor: RTS, 21.Avg.2023, 07:02

Кошаркаши Србије против Бразила на Купу солидарности (14.00, РТС1)

Кошаркаши Србије дуелом са селекцијом Бразила на турниру ФИБА Купа солидарности настављају припреме за Cветско првенство, које стартује 25. августа. Утакмица почиње у 14 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а ток меча можете пратити и на нашем порталу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
После победе против Кине са 87 : 64 у првом мечу кошаркаши Србије против Бразила на турниру у Шенжену играју последњу припремну утакмицу уочи Светског првенства, које ће бити одиграно од 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима.

Селектор репрезентације Светислав Пешић у изјавама пре меча истакао је велико искуство и енергију селекције Бразила и да ће надметање са њима бити прави тест за његов тим.
После овог последњег припремног меча кошаркаши Србије почињу утакмице у првој фази Мундобаскета против Кине, Порторика и Јужног Судана.
Утакмица Србије и Бразила почиње у  14 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а ток меча можете пратити и на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.