Izvor: RTS, 04.Avg.2023, 13:22

Бахар: Сви очекују да постигнемо три гола у првих 10 минута, али то нас мотивише

Мој посао је да што боље припремим екипу, знам да сви очекују да постигнемо три гола у првих 10 минута, али то нас додатно мотивише, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар уочи утакмице против Напретка у другом колу Суперлиге.
Црвена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << звезда у суботу од 20.05 сати дочекује Крушевљане на стадиону Рајко Митић.
"Не бих много о противнику, анализирали смо, гледали смо и претходну утакмицу и утакмице пре тога. Добро смо спремили екипу", истакао је Бахар на конференцији за медије.
Он је открио да је Александар Катаи почео полако да трчи после повреде, али да још није спреман, као и да ће меч против Напретка због повреде пропустити Мирко Иванић.
Такође, још није спреман ни Јован Мијатовић, а због болести ван тима је Стефан Лековић.
На питање ко ће мењати Иванића у стартних 11 и да ли је тренутак да Владимир Лучић добије шансу од првог минута, Бахар је, уз осмех, рекао: "Нећемо отктивати тим дан пре утакмице, видећете сутра".
Израелски стручњак додао је да се његова тренерска филозофија заснива на победи, да екипа игра атрактивно, да навијачи буду срећни и задовољни, да се игра висок пресинг.
"Након анализе претходне утакмице притив Војводине стекао сам утисак да оно што је у први мах изгледало лоше можда и није било толико лоше, али свакако да има тога да се унапреди. Желим да будемо јачи у нападу, ту има простора да се напредује, да постижемо више голова", поручио је Бахар, уз констатацију да је још рано за причу о обарању рекорда од 114 голова у сезони.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.