Izvor: RTS, 15.Dec.2023, 20:03

Бахар о Спартаку: Бивши тренер и играчи Звезде су у том тиму, можда ће имати већу мотивацију

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Спартаком, да су мисли екипе усмерен само ка Спартаку и новој победи.
Фудбалери Црвене звезде ће у оквиру 19. кола Суперлиге Србије гостовати Спартаку >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Суботици у суботу од 16 часова.
"Сваки тим против Звезде жели да се покаже и то није ништа ново, али у Спартаку су ту и бивши фудбалери и бивши тренер нашег клуба, тако да ће можда имати већу мотивацију него иначе. Нама то не прави разлику, јер смо спремни за тешку утакмицу против доброг тима и потпуно фокусирани на оно што нас очекује. Сви играчи су спремни, и желимо да завршимо полусезону на прави начин. Морамо да будемо фокусирани и да се 'пребацимо' са Лиге шампиона на Суперлигу. Биће другачија, али тешка утакмица свакако", истакао је Бахар, ког чека тренерски дуел са Ненадом Лалатовићем.
Додао је да је било тешко играти против Манчестер ситија.
"Тешко је играти против најбољег тима на свету, поготово се бранити против играча Манчестер Ситија. Не кажем да су овде играчи лоши, али је другачије. У следећој утакмици ћемо сигурно показати бољу дефанзиву. Хоћемо да победимо Спартак, и не планирам иког да одмарам због дербија. Обе утакмице нам носе три бода, а Спартак је приоритет. Желим најбоље играче за ове две утакмице. Наши навијачи знају да цене однос, труд и добар фудбал. Упркос поразу од Манчестер ситија, дали смо све од себе и играли против сјајног тима, а они су то знали да награде аплаузима", закључио је Бахар.
Утакмица у Суботици игра се од 16.00.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.