Izvor: RTS, 12.Dec.2023, 01:25

Обрадовић: Јарамаз искренуо зглоб, Смаилагић исто има болове

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након утакмице са Студентским центром, да је његов тим већину меча одиграо одлично, као и да је Огњен Јарамаз искренуо зглоб и да осећа болове.
Кошаркаши Партизана победили су на домаћем терену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу Студентског центра резултатом 99:76 у утакмици 11. кола АБА регионалне лиге.
"Јарамаз каже да га боли прилично, искренуо је зглоб. Не можемо у овом тренутку више да знамо више, али има болове. Исто и Смаилагић, он је пред крај утакмице тражио измену јер га боли глава. Видећемо како ће то да изгледа ноћас и сутра", истакао је Обрадовић на конференцији за медије и додао да не верује да ће Камински путовати за Каунас.
"Видећемо како ће то после да изгледа, али делује да би могао да се прикључи екипи тек следеће седмице. Отворили смо утакмицу јако добро, играли одлично, а онда смо у трећој четвртини били нешто слабији. Поделили смо минутажу, Студентски центар се увек бори, то је био случај и сада. Честитам им на борби и свему што су урадили. Желео бих да искористим прилику да се захвалим свима који су дошли на утакмицу, посебно младом нараштају, веома смо поносни што правимо нове навијаче и што та деца ужива док гледа кошаркаше Партизана", изјавио је Обрадовић.
Осврнуо се потом на улогу коју је добио млади Саво Дрезгић.
"Дете долази да тренира са нама, ту је као да је део тима. Дао сам у првом полувремену шансу, када је нормална утакмица. Погађа одређене квалитете, али оно што треба да буде карактеристика за младог играча јесте да буде агресивнији. Младост мора да буде то. Није то само начин за њега, већ и за остале, да користи сваки минут. Биће са нама, путоваће са нама у Каунас. Видећемо како ће да се развија, али је дете које заслужује да добије прилику", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.