Izvor: RTS, 03.Nov.2023, 07:07

Партизан против Басконије за наставак победничке серије

Кошаркаши Партизана гости су тима Басконије у утакмици шестог кола Евролиге. Утакмица у Виторији почиње у 20.30, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Црно-бели после две победе у „вечитом дербију“ над Црвеном звездом у АБА лиги и елитном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << европском надметању желе да наставе успешну серију и на вечерашњем гостовању.

Неће то бити ни мало једноставно не само због гостујућег терена већ и зато што ће овај меч бити дебитантски за новог тренера Басконије Душкa Ивановићa,  доскорашњeg тренерa Црвене звезде.
У изјавама пре меча тренер Партизана Жељко Обрадовић је нагласио да Ивановић одлично познаје игру његовог тима, а уз то ће тим бити знатно ослабљен јер у саставу неће бити повређени капитен Кевин Пантер и Матеуш Понитка, али очекује да његов тим настави победничку серију.
На другој страни Басконија је уз само једну победу прошла кроз низ пораза због чега су и заменили тренера, па им је ово прилика да искористе свој терен и прекину негативни низ.
Утакмица Басконије и Партизана у Виторији почиње у 20.30, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.