Izvor: RTS, 02.Nov.2023, 22:57

Сферопулос: Одлично смо се показали под притиском

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после победе његове екипе над Бајерном (74:68) у 6. колу Евролиге, да је освајање два бода изузетно важно, пре свега на психолошком плану.
Сферопулос је истакао да овај тим уме да игра под притиском.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Важна победа, припада целој екипи која се одлично показала под притиском. Ово је за нас изузетно важна победа на психолошком плану, да изађемо из негативне серије", рекао је Сферопулос на конференцији за новинаре.
Додао је да је екипа била под притиском после два везана пораза од Партизана и укупно четири у низу у Евролиги.
"Притисак нас је спутао у првом полувремену кад смо промашивали отворене шутеве и полагања. Из нервозе смо желели да што пре направимо преокрет", рекао је Сферопулос.
Грчки стручњак је наставио са анализом меча.
"Одбрана је у последњих 15 минута била одлична. У нападу нисмо много поентирали, али смо налазили решења кад је било много важно", додао је Грк.
Осврнуо се и на подршку са трибина која није изостала упркос лошој серији резултата екипе. На трибинама је било више од 18 хиљада навијача.
"Хвала много нашим навијачима, били су све време уз нас и бодрили нас, они су били наш шести играч током целог меча и помогли су нам да победимо веома незгодну екипу каква је Бајерн", закључио је Грк.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.