Izvor: RTS, 16.Okt.2023, 22:33

"Орлићи" заборавили катастрофу у Нотингему и победили у Северној Ирској

Млада репрезентација Србије савладала је као гост Северну Ирску 2:1, у утакмици квалификација за Европско првенство. Голове за "орлиће" постигли Лучић у првом и Пантовић у другом полувремену.
После катастрофалног пораза од Енглеске пре неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дана, млада фудбалска репрезентација Србије збила је редове и дошла до победе у Северној Ирској 2:1.

Изабраници Душана Ђорђевића одиграли су добар меч, утисак је да је тријумф морао бити и убедљивији, али је најважнија реакција после болног пораза у Нотингему и уписана три бода.
Србија је повела у 15. минуту голом Владимира Лучића после лепе соло акције, а минималним вођством "орлоћа" се отишло на полувреме.
Северна Ирска изједначила је у 51. минуту, када је Мекгакин прецизно извео једанаестерац.
Србија је ипак стигла до тријумфа и три бода голом Милоша Пантовића у 87. минуту утакмице.
Млади српски фудбалери сада заузимају треће место на табели Групе Ф са шест бодова из три утакмице, колико има и Енглеска. Украјина је прва са три победе из три утакмице.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.