Izvor: RTS, 08.Okt.2023, 22:34

Ивановић после рекордне победе Звезде има само једну замерку

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић је у изјави после победе 94:51 над Цедевитом Олимпијом истакао да екипа има још простора за напредак.
Црвена звезда је изједначила клупски рекорд у АБА лиги победом од 43 поена разлике.
Душко Ивановић је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нагласио да ривал јо није нашао своју игру, а да су његови играчи били фокусирани и дисциплиновани.
"Имали смо прави приступ против добре екипе, али очито нису нашли свој стил игре. Играли смо онако како је потребно да играмо. Има још простора за напредак. Момци су одиграли фокусирано, ангажовано и дисциплиновано, али још нисмо стигли до онога што желимо да играмо", истакао је Звездин тренер на конференцији за медије и додао да има само једну замерку - шест изгубљених лопти у првих пет минута.
Прокоментарисао је и чињеницу да је Бразилац Јаго дос Сантос, који је "заменио" Милоша Теодосића промашио 10 тројки.
"Има много енергије и жеље, мислим да има квалитет и мање-више вечерас је имао потребну агресивност, али треба гледати не само његов напад, већ и остале сегменте у игри", закључио је Ивановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.