Izvor: RTS, 04.Okt.2023, 00:24

Александар Митровић стрелац у победи фудбалера Ал Хилала у Ирану

Српски фудбалер Александар Митровић постигао је гол у победи саудијског Ал Хилала резултатом 3:0 на гостовању иранском Насаџију у мечу другог кола Азијске Лиге шампиона.
Митровић је постигао гол већ у 4. минуту меча, али је после ВАР провере тај >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << погодак поништен. Није то поколебало Србина, који је у 18. минуту постигао гол.
У 38. минуту дошло је до велике гужве међу играчима две екипе, током које је Митровић добио ударац у лице, а судија Ма Нинг из Кине је показао два црвена картона, Амиру Хаушманду из Насаџија и Салману Ал Фараџу из Ал Хилала.
До краја меча истакао се везиста Ал Хилала Насер Ал Давсари који је у 58. минуту наместио гол Нејмару, а у трећем минуту надокнаде и Салеху Ал Шехрију.
Ал Хилал је победом преузео чело групе Д Азијске Лиге шампиона са четири бода, колико има и узбекистански Навбахор. Насаџи је остао на трећем месту са три бода, док је индијски Мумбај Сити без бода.
Само победник групе пролази у нокаут фазу. У трећем колу Ал Хилал ће 23. октобра угостити Мумбај Сити.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.