Izvor: RTS, 04.Okt.2023, 00:24

Галатасарај у Манчестеру надиграо Јунајтед, гол Гудеља у ремију Севиље и ПСВ-а

Манчестер јунајтед изгубио је на домаћем терену од Галатасараја са 3:2 у утакмици другог кола Лиге шампиона. ПСВ и Севиља ремизирали су 2:2.
Јунајтед је два пута водио головима Расмуса Хојлунда, али је екипа из Истанбула два пута успела да стигне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << предност, на крају и да тријумфује.
Повели су Енглези у 17. минуту голом Расмуса Хојлунда главом, на центаршут Рашфорда.
Ипак, шест минута касније гости су изједначили. Заха је добио дуел са Далоом и послао лопту у мрежу Онане за 1:1 поставивши коначан резултат на крају полувремена.
У другом полувремену, у 67. минуту Хејлунд соло продором стиже до казненог простора ривала и постиже погодак за вођство Јунајтеда 2:1.
Екипа Ерика тен Хага није успела да сачува ни ову предност, поново је брзо уследило изједначење. Само четири минута касније Актуркоглу је успео да погоди за 2:2.
У наставку меча, Јунајтед је потпуно изгубио ритам, а ривал је постао све опаснији.
Енглески тим је у 75. минуту остао са играчем мање, јер је Каземиро након грешке Онане скривио пенал и зарадио искључење.
Два минута касније Мауро Икарди промашио је једанаестерац, да би касније у 81. минуту исправио своју грешку и донео потпуни преокрет и победу гостима из Истанбула.
Фудбалери Севиље и ПСВ-а у Ајндховену су ремизирали 2:2, а стрелац за шпански тим био је Немања Гудељ.
Севиља је повела баш голом српског репрезентативца у 68. минуту када га је у петерцу добро пронашао Серхио Рамос.
Домаћин је ремизирао голом Лука де Јонга са беле тачке у 86. минуту. 
Нову предност за госте донео је Ен Несири голом главом само минут након поравнања резултата. 
Коначних 2:2 поставио је Џордан Тезе у 90'+5 минуту након гужве у шеснаестерцу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.