Izvor: RTS, 03.Okt.2023, 08:12

Булси спремни за почетак нове сезоне у НБА лиги

После паузе која је почела још у априлу након пораза од Мајамија у плеј-ин-у, играчи Чикаго Булса окупили су се пред нову сезону коју жељно ишчекују.
Екипа Чикагпо булса је имала медијски дан, као и већина тимова у НБА лиги. Тројица главних играча >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су Никола Вучевић, Зак Левин и Демар Дерозан.

Вучевић са новим уговором играће у Булсима још барем три године.
Прошле сезоне играо је у свакој од 82 утакмице и у просеку имао дабл дабл.
"Осећам се добро пре почетка сезоне, мотивисано, жељан да направимо бољи резултат него прошле године. Имао сам добро лето, играо за репрезентацију, било je успешно Светско првенство. Одморио сам се, проводио време са породицом, тако да je све супер, враћамо се у игру. Почетак сезоне је доста позитиван, има доста енергије, сад иде и тренинг камп, припремне утакмице, све то брзо пролази, али мислим да су сви мотивисани. и жељни да поправимо утисак у односу на прошлу сезону", навео је Вучевић.
Извршни потпредседник Чукаго булса Артурас Карнишовас каже за да је био врло срећан шампионске титуле Денвер нагетса и верује да је то пример који Булси треба да прате, јер је то нешто што што и тим из Чикага жели да донесе свом граду.
Булси и Нагетси ће одмерити снаге у предсезони, а Вучевић је истакао да је био на једној утакмици у финалу НБА лиге када је Денвер играо против Мајамија.
"Они долазе код нас па ми одемо одмах после код њих, тако да биће ми драго да се видимо мало и дружимо ван терена. Нисам видео Јокића од прошле сезоне, тако да биће ми драго да се поново видимо мало и дружимо и биће сигурно и занимљив дуел иако је у предсезони", рекао је Никола Вучевић.
У редовима Чикаго булса влада велико узбуђење пред почетак нове сезоне. Tим се окупио први пут после пет и по месеци са великом жељом да изборе бољи пласман у новој него прошле сезоне.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.