Izvor: RTS, 17.Sep.2023, 08:32

Партизан има шансу да против Радника искористи Звездин кикс

Фудбалери Партизана дочекују Радник из Сурдулице у 19.35 часова у мечу седмог кола Суперлиге Србије.
"Вечити" ривали сем борбе за титуле увек се надигравају за што бољу позицију и јачим аргументом да се похвале. 
Звезда је поражена од Чукаричког >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на Брду 2:1, што омогућава Партизану да се петом победом заредом и могућих 16 бодова домогне другог места Суперлиге Србије, уз утакмицу мање. 
ТСЦ је првопласиран са 19 бодова, изнад оба најтрофејнија тима, нарочито је импресиван њихов тријумф у голеади са Железничаром.
"Имали смо паузу која нам је пријала. Имали смо времена да се одморимо и припремимо. Организовани су позади, примили су само два гола...Очекујем изузетно тешку утакмицу у контексту да ако не пробијемо бедем на време, да ће то отићи у супротном правцу. Дерби је још далеко. Сада је на реду сутрашња утакмица. Најважнија нам је та против Сурдулице", био је коментар тренера Партизана Игора Дуљаја.
Меч на "Стадиону Партизана" почиње од 19.35, његов ток пратите из часа у час на нашем порталу.

 
 
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.