Izvor: RTS, 09.Sep.2023, 23:14

Црвена звезда поражена од Динамо Сасарија

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у полуфиналу турнира на Сардинији, Динамо Сасари је савладао српски клуб резултатом 76:71 (21:16, 16:12, 17:21, 22:22).
Домаћин је боље отворио меч и стално био близу двоцифрене предности токм друге деонице, али је Звезда >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << констатно успевала да се враћа и остане у мечу све до финиша, кад је чак успела у неколико наврата да стигне на минус три.
Ипак, ослабљени изабраници Душка Ивановића нису успели да направе потпуни преокрет. У првом мечу турнира Олимпија Милано је декласирала Асвел са 95:78.
У мечу за треће место, у недељу од 18 часова састаће се Црвена звезда и Асвел, а у финалу од 20.30 Динамо Сасари и Олимпија Милано.
Црвена звезда је играла практично без пола тима, пошто Милош Теодосић није ни отпутовао у Италију, док су због обавеза са репрезентацијама на Светском првенству изостали Дејан Давидовац, Мајк Тоби, Марко Симоновић и Јаго Дос Сантос.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.