Izvor: RTS, 09.Sep.2023, 00:27

Ђоковић након пласмана у финале Ју-Ес опена: Очекујем најтежи меч турнира

Новак Ђоковић пласирао се у финале Ју-Ес опена, а након победе над Беном Шелтоном истакао је да га очекује најтежи меч на турниру независно од противника.
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић савладао је Бена Шелтона 3:0, по сетовима 6:3, 6:2, 7:6 и пласирао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се у 10. јубиларно финале на Ју-Ес опену.

"Још једном да се захвалим публици. Ценим што сте овде. Ово су мечеви и ситуације због којих устајем свако јутро. Они ме инспиришу. Гренд слем турнири се највише рачунају у нашем спорту. Ту играм најбољи тенис. Играо сам против домаћих тенисера, то није лако. Треба држати нерве. Било је на крају сета брејк, па рибрејк. Меч је могао да иде и на једну и на другу страну. Задовољан сам због победе", навео је Новак након победе.
Ђоковић ће у финалу Ју-Ес опена играти против бољег из меча Карлос Алкараз - Данил Медведев
"Очекујем најтежи меч турнира за мене ко год буде са друге стране мреже. Обојица су сјајни играчи. Данил ме овде победио пре пар година. Један од најконстантнијих играча овде у претходних 4,5 година. Имате и Kарлоса који је све то успео са 20 година. Фантастичан играч", закључио је Ђоковић.
Финале Ју-Ес опена на програму је у недељу, 10. септембра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.