Izvor: RTS, 04.Sep.2023, 17:27

Дејан Станковић нови тренер Ференцвароша

Српски фудбалски стручњак Дејан Станковић именован је за новог тренера Ференцвароша, саопштио је мађарски клуб.
Станковић је на месту тренера Ференцвароша заменио Матеа Чабу, који је успео са клубом из Будимпеште да избори пласман у Лигу конференција.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Ференцварош ће у том такмичењу играту у Групи Ф са Чукаричким, Фјорентином и Генком.
Станковић је прошле сезоне водио екипу Сампдорије, са којом није успео да избори опстанак у Серији А. Пре тога је био на клупи Црвене звезде, од 2019. до 2022. године.
Нови Станковићев тим Ференцварош тренутно је шестопласирана екипа мађарске лиге, а српски стратег ће нови клуб са клупе први пут предводити после репрезентативне паузе у утакмици мађарског купа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.