Izvor: RTS, 21.Avg.2023, 17:30

Петрушев: Подигли смо форму; Аврамовић: Пуни ентузијазма идемо у Манилу

Српски рперезентативци Филип Петрушев и Алекса Аврамовић истакли су да Орлови расту са формом пред почетак Светског првенства.
Србија је у последњем припремном мечу пред Светско првенство победила Бразил 89:85.
Филип Петрушев је навео да тим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изгледа боље него на "Акрополис купу" у Грчкој.
"Две победе, добар турнир за нас. Подигли смо форму у односу на турнир у Грчку. Имамо још неке ствари да поправимо, али мислим да смо изгледали добро. Данас смо били некомплетни, оно најбоље тек предстоји и да ћемо бити најбољи кад је најважније, то је у Манили" изјавио је Петрушев.
Алекса Aврамовић је говорио о одбрани и тријумфу без Богдана Богдановића и Николе Милутинова.
"Две квалитетне провере за нас, против Кине и Бразила, који има изузетну спољну линију добро повезану са центрима, конкретно мислим на Кабокла. Подигли смо ниво одбране. Имали смо пар пропуста, али је генерално интензитет током целог турнира је био на високом нивоу. Без двојице лидера смо изнели ову утакмицу на прави начин. Пуни ентузијазма идемо у Манилу", рекао је Аврамовић.
Србија први меч на Мундобаскету игра 26. августа против Кине

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.