Izvor: RTS, 08.Avg.2023, 20:25

Фудбалери Динама се вратили у Загреб

Фудбалери и стручни штаб Динамо допутовали су вечерас у Загреб, пошто је отказан први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона са АЕК-ом, који је требало да буде одигран вечерас од 20.45 у Атини, преносе хрватски медији.
Утакмица у Атини је одложена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због сукоба присталица два клуба, који се догодио у понедељак увече у главном граду Грчке, а у којем је навијач АЕК-а Михалис Кацурис (29) изгубио живот. 
Грчки медији наводе да су сукоб изазвали навијачи Динама, а том приликом повређено је још најмање осам особа. Грчка полиција је ухапсила 98 навијача.
Фудбалери Динама су по повратку у Загреб одбили да одговарају на питања новинара.
Први меч између Динама и АЕК-а биће одигран у Загребу 15. августа од 20.00 сати, а реванш је на програму четири дана касније у Атини.
Уефа је раније забранила присуство гостујућих навијача на оба меча.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.