Izvor: RTS, 08.Avg.2023, 19:25

Млади Богдан Мирчетић три године у Партизану

Млади фудбалер Партизана Богдан Мирчетић потписао је професионални уговор са "црно-белима" на три године, саопштио је београдски клуб.
Мирчетић (2005), који је са омладинском селекцијом Партизана у сезони 2022/2023. освојио титулу првака државе, игра >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на позицији левог крила.
Он је са првим тимом прошао припремни период у Београду и Словенији.
"Кад сам дошао у клуб, главни циљеви су ми били да потпишем професионални уговор и да дебитујем за први тим Партизана. Данас сам направио корак више ка остварењу сна. Живим за дан када ћу дебитовати за први тим, а потом са поносом закорачити и остварити успех са тимом у светковини фудбала 'вечитом дербију'", рекао је Мирчетић, преноси званични сајт Партизана.
Мирчетић је у Партизан дошао из ФК Спорто Зрењанин када је прикључен  млађим кадетима "црно-белих".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.