Izvor: RTS, 08.Avg.2023, 16:29

Војводина отпустила Радослава Батака

Црногорски стручњак Радослав Батак није више тренер фудбалера Војводине, саопштено је на сајту клуба.
Челници Војводине одлучили су да након лошег старта сезоне и четири узастопна пораза отпусте Радослава Батака, првог тренера екипе.
"Фудбалски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << клуб Војводина обавештава јавност да је једногласном одлуком Управног одбора шеф стручног штаба Радослав Батак разрешен својих дужности. Фудбалски клуб Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем захваљује се Батаку на сарадњи и свему што је учинио за наш клуб у тешком тренутку, од старта пролећног дела првенства, у фебруару ове године", истиче се у саопштењу.
Батак је са Војводином заузео пето место у прошлој сезони, чиме је обезбедио "Старој дами“ пласман у квалификације за Лигу конференције, подсећају из клуба.
"Екипа је са њим на челу била део историјског низа без првенствених пораза на "Карађорђу“, који је започео Милан Раставац крајем октобра прошле године, а потом у фебруару наставио Батак, све до пораза од Партизана протеклог викенда. Као великом војводинашу, бившем играчу, па касније и тренеру, војнику нашег клуба, ФК Војводина Радославу Батаку жели све најбоље у наставку каријере" поручују из Војводине.
Војводина од старта сезоне има четири пораза, два од АПОЕЛА-а у квалификацијама за Лигу конференција (2:1) и од Црвене звезде (5:0) и Партизана (2:0) у Суперлиги.
Новосађани у наредном колу гостују екипи Напретка из Крушевца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.