Izvor: RTS, 08.Avg.2023, 09:47

Богдановић за РТС: Морамо да се фокусирамона орвенство

Кошаркаши Србије прву фазу припрема пред Мундобаскет 2023. почињу на Акрополис купу у Атини утакмицама са домаћином Грчком и Италијом. На аеродрому пред одлазак пут Грчке српски репрезентативци су за Јутарњи програм РТС-а кратко прокоментарисали тренутну атмосферу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у тиму и будућа очекивања.
Капитен репрезентације је истакао да ће предстојећи турнир и утакмице на припремама бити одлична прилика за контакт са публиком и за фокусирање на тим и игру а не на приче око терена.

"Биће то добар тест за нас и имаћемо и прилике да видимо шта мисли публика. Мислим да су сви онако фокусирани више на то првенство, а не на отказе и на не знам ко је ту, ко није.”, рекао је Капитен тима Богдан Богдановић.
Немаља Недовић је истакао да ће тим настојати да припремне утакмице искотисти на најбољи начин.
“Идемо тамо да видимо, да видимо да одиграмо што је најбоље могуће, наравно да искористимо сад овај период до одласка у Кину, да се припремимо што боље и то је то."
После Акрополис купа, Србија ће 16. августа у "Штарк арени" одиграти припремну утакмицу са Порториком, а након тога путује у Кину, где има заказане утакмице против домаће селекције (ривала и на СП) и Бразила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.