Izvor: RTS, 08.Avg.2023, 07:20

Кошаркаши Србије против домаћина почињу Акрополис куп у Грчкој

Изабраници селектора Светислава Пешића дуелом са домаћином Грчком почињу учешће на Акрополис купу у Атини на коме учествује и селекција Италије. Утакмица почиње у 18.45. а њен тик можете пратити на нашем порталу.
Акрополис куп ће послужити репрезентацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србије, Грчке и Италије као једна под фаза припрема за Мундобаскет 2023. који ће од 25. августа до 10. септембра бити одржан у Јапану, Индонезији и Филипинима.

Селектор Пешић је пут Атине повео тим од 14  играча док су у београду остала четворица играча због опоравка од повреда и породичних обавеза.
После дуела са домаћинима „Орлови“ ће у среду играти против селекције Италије која затвара турнир 10.8. мечом са домаћом селекцијом.
После Акрополис купа, Србија ће 16. августа у "Штарк арени" одиграти припремну утакмицу са Порториком, а након тога путује у Кину, где има заказане утакмице против домаће селекције (ривала и на СП) и Бразила. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.