Izvor: RTS, 05.Avg.2023, 19:53

Јавор бољи од Новог Пазара у кишној Ивањици, Гигић играч утакмице

Фудбалери Јавора уписали су прву победу у Суперлиги Србије, пошто су у мечу другог кола у Ивањици савладали екипу Новог Пазара 3:1. Петар Гигић постигао погодак и уписао две асистенције за тријумф екипе Радована Ћурчића.
Ни јака киша која је падала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << током већег дела утакмице у Ивањици није успела да спречи фудбалере Јавора и Новог Пазара да прикажу борбену и ефикасну игру, а победу је однео домаћи тим 3:1.
У равноправној игри у првом полувремену, разлику у корист Јавора донео је погодак Петра Гигића, који је завршио лепу контру свог тима и асистенцију Немање Милетића.
На старту другог дела, екипа Радована Ћурчића разоружала је противника - две асистенције Гигића, играча утакмице, у поготке су претворили Обрадовић и Кемпбел, па је Јавор стекао убедљиву предност.
Нови Пазар, који је био равноправан ривал током целе утакмице, до краја је успео да стигне само до почасног поготка, а он је дело Нигеријца Адешине у 56. минуту.
Истакао се и голман Манојловић, па је Јавор дошао до прве победе у новом шампионату, док је Нови Пазар остао на три освојена бода из првог кола.
Суперлига, друго коло:
Четвртак:
Раднички Ниш - ТСЦ 0:3
Субота:
Јавор - Нови Пазар 3:1
20.00 Железничар Панчево - Младост
Недеља:
16.55 Црвена звезда - Напредак
17.00 Раднички 1923 - Чукарички
19.00 Војводина - Партизан
21.05 ИМТ Нови Београд - Вождовац

Понедељак:
18.00 Радник - Спартак

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.