Izvor: RTS, 04.Avg.2023, 10:31

Батак: Нападали смо од почетка меча, али нисмо имали среће да први дамо гол

Тренер фудбалера Војводине Радослав Батак изјавио је да је клуб из Новог Сада због неискуства и недостатка среће елиминисан из Лиге конференција.
Војводина је вечерас на свом терену поражена од Апоела 2:1 у реванш мечу другог кола квалификација >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за Лигу конференција. Клуб са Кипра је и првом мечу одиграном пре недељу дана славио са 2:1.
"Од првог минута смо нападали, а мислим да је судија могао да свира пенал над Дејаном Зукићем. Међутим, они су први повели, а ми смо стварали шансе, имали више напада, изједначили и све је говорило да смо били бољи. На крају грешке су дошле као плод неискуства. Осим две ситуације у којима смо примили гол, остало је све било одлично. Јефтини голови за тако велику утакмицу", рекао је Батак на конференцији за медије.
Он је истакао да је Војводина вечерас ушла агресивније у утакмицу.
"Није било као на Кипру. Ушли смо агресивније, али нисмо успели први да дамо гол. Нисмо имали среће. Они су први пут када су направили добру акцију дали гол. Имали смо период од 90 минута и константно смо покушавали кроз игру да их савладамо", додао је тренер Војводине.
"Џонатан Болинги није регистрован, Филип Малбашић није спреман, могло је да буде другачије да смо имали њих двојицу у пуној снази", навео је Батак, који није желео да коментарише повике са трибина.
Апоел ће у трећем колу квалификација за Лигу Конференција играти против екипе Дила Гори. Војводина ће у недељу у другом колу Суперлиге Србије на свом терену дочекати Партизан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.