Izvor: RTS, 03.Avg.2023, 20:10

Партизан европски поход почиње у Азербејџану

Фудбалери Сабаха савладали су и у реванш мечу квалификација за Лигу конференције екипу Риге 2:1 и биће први противник Партизану у европском походу. Црно-бели ће у првом дуелу гостовати у Бакуу 10. августа, док је реванш на програму седам дана касније у Београду. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Фудбалери азербејџанског Сабаха биће први ривал Партизану у квалификацијама за Лигу конференције, пошто су у другом колу елиминисали летонску Ригу.
У реванш мечу у Бакуу било је 2:1, колико је Сабах тријумфовао и у првој утакмици.
Гости су повели у Азербејџану голом Икауниекса у 67. минуту, али је изједначење Сабаху донео Микелс, 10 минута касније, а преокрет и тријумф Апех у последњим секундама меча.
Први дуел Сабаха и Партизана на програму је у Бакуу 10. августа, док је реванш заказан седам дана касније на стадиону у Хумској.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.