Лапорта: Нема спортских разлога за одлазак у саудијску лигу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 11:41

Лапорта: Нема спортских разлога за одлазак у саудијску лигу

Председник Барселоне Ђоан Лапорта изјавио је да не постоје спортски разлози који фудбалере мотивишу да оду у саудијску лигу, истичући да спортски разлози морају бити приоритет. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Saiz Од прошлог лета у Саудијску Арабију отишли су Кристијано Роналдо, Карим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бензема, Садио Мане, Сергеј Милинковић-Савић, Марцело Брозовић, Нголо Канте и други.
„На срећу, већина играча воле фудбалски клуб Барселона. Они воле наш клуб због начина којим га водимо, због играча које смо имали у прошлости и које имамо у садашњост. Када играч, уз сво поштовање, радије оде у Саудијску Арабију, у суштини нема спортских разлога. Знате, постоје и други разлози који су приоритет. А фудбал мора бити приоритет, спортски разлози морају бити приоритет“, истакао је председник Барселоне, преноси Спортклуб.
Лапорта је понудио сарадњу саудијским клубовима. „Моје мишљење је да је важније имати помоћ клубова, традиционалних клубова, посебно европских. Има великих клубова, укључујући Барселону, који могу да помогну клубовима саудијске професионалне лиге да убеде неке савезе да пренесу своја знања. Мислим да је то начин, можда са фудбалским академијама, али и осталима како би се у фудбалском смислу побољшао квалитет тих клубова“, закључио је Лапорта.
Bufon objavio kraj karijere nakon 28 godina – „Ljudi, to je sve!“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лапорта: Нема спортских разлога за одлазак у саудијску лигу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.