Izvor: RTS, 03.Avg.2023, 08:42

Влаховић затресао мрежу Реал Мадрида у победи Јувентуса

Фудбалери Јувентуса славили су против Реал Мадрида 3:1 на припремном мечу у Орланду, а међу стрелцима је био и српски репрезентативац Душан Влаховић.
Настављају се турнеје великих европских тимова по САД, наредном домаћина Мундијала.
Одигран >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је судар европских гиганата Реал Мадрида и Јувентуса, у ком се "стара дама" боље снашла.
Већ у првом минуту пада гол и његов стрелац је Мојзе Кин. Италијан је само искористио лопту одбијену од стативе која је ишла у његовом рпавце да је скрене само у мрежу.
Затим, на огромну радост Американаца, следи акција у 21. минуту репрезентативаца њихове земље Алфонса Мекинија и Тимотија Вее из које се изродио други погодак .
Смањио је Винисијус Жуниор у 38. минуту на аситенсију Тонија Кроса.
У другом полувремену се по обичају потпуно мењају поставе и уводи велики број резерви, па је тако и Душан Влаховић истрчао на терен у 77. минуту. Филип Костић, рецимо, почео је у стартној постаци и замењен је у 72. минуту уместо Матијаса Сулеа.
Јувентусу је ово прва победа у пријатељским дуелима котом лета, пошт је дуел са Браселоном отказан, а против Милана су одиграли 2:2. Реал Мадрид је поражен у тексашком "Ел Класику" од Барселоне са 3:0, славио је против Милана тим резултатом и Манчестер јунајтеда 2:0.
Управо су Суле и Влаховић учестовали су последњем голу на мечу, постигнутом у финалном, петом минуту судијске надокнаде. Брз и течан контранапад Јувеа пребачен на десну страну окончан је убаченом лоптом Сулеа, коу Влаховић дочекује на другој стативи.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.