Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 10:30

Лазар Самарџић на корак до Интера

Фудбалер Удинезеа и српски репрезентативац Лазар Самарџић налази се на корак од преласка у Интер, тврди познати италијански новинар Фабрицио Романо.
Он наводи да би трансфер требало да буде завршен до краја недеље, пошто ће се представници два >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << клуба ускоро састати и објавити детаље уговора.
Романо истиче да ће Удинезе добити обештећење од 15 милиона евра за српског фудбалера, а Интер ће у клуб из Удина послати и Ђованија Фабијана. Самарџић је са клубом из Милана договорио петогодишњи уговор.
Он је у Удинезе стигао пре две године из Лајпцига, а пре тога је играо за Херту.
Самарџић је прошао све омладинске селекције Немачке, а ове године прихватио је понуду селектора Србије Драгана Стојковића да заигра за А тим "орлова". Он је за селекцију Србије наступио на две утакмице.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.