Izvor: RTS, 14.Jul.2023, 22:16

Тадић званично напустио Ајакс, Бешикташ заинтересован за капитена Србије

Kапитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић званично више није играч Ајакса, објавио је клуб на званичном сајту.
Тадић је у Холандију стигао 2018. године и од тада одиграо 214 утакмица, те постигао 105 голова и поделио 112 асистенција.
"Одлука >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да напустим клуб је била тешка. Ипак, верујем да је ово прави моменат. Мислим да је то добра ствар не само за мене већ и за клуб, како би имали нови почетак. Време које сам провео у Ајаксу и успехе које смо прославили даје ми неописив осећај који никад пре нисам искусио у каријери", рекао је капитен фудбалске репрезентације Србије.
Тадић је изразио жељу да се једног дана врати у клуб из Амстердама.
"Хтео бих да се захвалим свим навијачима на прелепом заједничком времену. Ако је до мене, ово није коначно збогом. Увек ћу бити играч Ајакса и надам се скором повратку у Аместердам, у другачијој улози, тренера", изјавио је Тадић.
Холандски медији наводе да је Бешикташ понудио Тадићу уговор на две године, уз плату на годишњем нивоу од 3,5 милиона евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.