Izvor: RTS, 14.Jul.2023, 13:26

Фудбалски савез Енглеске казнио Вулверхемптон због расистичких испада навијача

Фудбалски савез Енглеске казнио је Вулверхемптон са 100.000 фунти због расистичких повика навијача тог клуба на мечу Премијер лиге против Челсија, који је одигран 8. априла.
Вулверхемптон је признао да није успео да спречи своје навијаче да на расној >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << основи вређају фудбалере Челсија.

"Независна регулаторна комисија казнила је Вулверхемптон са 100.000 фунти због два случаја кршења правила Е21 до којих је дошло у 61. и 71. минуту утакмице против Челсија. Вулверхемптон је признао да није успео да спречи навијаче да се недолично понашају, да не користе увредљиве речи и да се понашају на било какав непримерен начин", наводи се у саопштењу Фудбалског савеза Енглеске.
Вулверхемптон је на овом мечу победио Челси 1:0.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.