Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 16:00

Међедовић поражен у првом колу Вимблдона

Српски тенисер Хамад Међедовић поражен је у првом колу Вимблдона од Аустралијанца Кристофера О'Конела 3:1, по сетовима 7:5, 6:4, 4:6, 6:4.
Игра између српског у аустралијског тенисера трајала је три сата, али је меч два пута прекидан, прво због кише, а затим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због мрака, да би након 2:0 у сетовима за О'Конела био настављен на терену број 9 где је и завршен.

Међедовић је веома добро одиграо трећи сет, а у осталим сетовима препустио је иницијативу противнику из Аустралије што је на крају резултирало поразом.
Међедовић је по први пут у каријери играо на Вимблдону, а до главног жреба је стигао кроз квалификације. О'Конел је 73. тенисер света, док је Међедовић 156. на АТП листи.
Аустралијанац ће у другом колу играти против Јирија Веселог из Чешке.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.