Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 08:54

НБА Летња лига - Јовић најбољи у поразу Мајамија, Петрушев добар у Филаделфији

Кошаркаши Мајамија су упркос доброј партији Николе Јовића поражени од Сакрамента 95:83, док је Филаделфија била боља од Јуте 104:94, уз добру партију Филипа Петрушева.
Мајами је поражен од Сакрамента 95:83, српски кошаркаш Никола Јовић одиграо је добар >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << меч и био најбољи у својој екипи.
Јовић је на паркету провео 26 минута током којих је забележио 22 поена уз три скока.
Сакраменто је био бољи ривал током читавог меча, а по Мајами су биле кобне прва и последња деоница у којима су убацили укупно 27 наспрам 48 поена које је постигао ривал.
Филаделфија је савладала Јуту 104:94, а победу су изборили добром игром у другом полувремену.
Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев поново је стартовао за Севентисиксерсе, а на паркету је провео 26 минута и уписао 10 поена уз осам скокова.
Мини турнири НБА Летње лиге играју се до 6. јула у Солт Лејк Ситију и Сакраменту, док ће централни турнир у којем ће учествовати свих 30 тимова са локацијом у Лас Вегасу почети 7. и трајати до 17. јула.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.