Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 22:15

Бахар: Пресинг се подразумева, а победа је за навијаче

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је након утакмице са Зенитом да се пресинг у игри црвено-белих подразумева, као и да је ово била победа за навијаче.
Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Зенита са 2:1 (1:0) у првом мечу на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << турниру "Пресидент Куп" у Санкт Петербургу.
"Важно нам је што смо победили на старту турнира, и то у оваквом амбијенту на прелепом стадиону. Однос играча је био сјајан, важно ми је било да добро стартујемо, али очекује нас још тренинга и спремања. Желим да добро изгледамо на терену и да оно с тренинга преносимо на утакмице. Најважнији ми је пресинг и напад са великим бројем играча, на томе је фокус. Први гол смо постигли као резултат увежбане акције. Наравно, волео бих да освојимо турнир", истакао је Бахар за клупски сајт.
Осврнуо се шеф стручног штаба Црвене звезде и на фудбалере Зенита.
"Имају мноштво добрих играча и нисмо могли да се фокусирамо само на једног. Дословно смо морали да мислимо на све како нас не би казнили, али помогао нам је и Глазер који је сјајно бранио. Не волим да истичем појединце у нашем тиму, говорим увек о целом тиму. Мени је битно да играчи добро раде, и да имамо такав однос да им све говорим у лице. Свидело ми се што смо данас имали и дух и став и жељу", констатовао је израелски стручњак.
Бахар је истакао и сјајну подршку навијача који су дошли чак у Русију да бодре Звезду.
"Изузетно сам срећан што сам могао са клупе да чујем и осетим подршку навијача. Уживао сам. Хвала им што долазе да подрже клуб, надам се да ће их бити још више на наредним мечевима. Екипа их је на крају поздравила што довољно говори о томе колико смо захвални. Победа је управо за наше навијаче", изјавио је Бахар.
Након Зенита, српски тим очекују утакмице са Нефчијем и Фенербахчеом. Задовољан сам ривалима, играмо са добрим екипама и то је ниво онога што нас чека у Лиги шампиона. Тестирамо себе, али је још увек почетак и тек две недеље тренирамо", закључио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.