Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 10:37

Интер одбио понуду Јунајтеда за голмана Онану

Челници Интера одбили су понуду Манчестер јунајтеда од 45 милиона евра са бонусима за голмана миланског фудбалског клуба Камерунца Андреа Онану, преносе италијански медији.
Челници Интера траже минималну суму од 60 милиона евра са бонусима да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << би се одрекли голмана Онане.
Интересовање за голмана Интера показали су и Челси и Ал Наср, који су се укључили у трку за камерунског чувара мреже.
Италијански медији наводе да ће Онана остати у Интеру ако до 20. јула не буде постигнут договор, јер руководство клуба из Милана сматра да ће након тог периода бити тешко пронаћи адекватну замену за Камерунца.
Онана (27) је у Интер стигао прошле године из Ајакса, а има уговор са италијанским клубом до јуна 2027. године.
Он је прошле године за Интер бранио на 41. утакмици. За репрезентацију Камеруна наступио на 34 утакмице, али се од националног тима опростио прошле године по завршетку Светског првенства у Катару након сукоба са селектором Ригобером Сонгом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.