Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 23:42

Лајовић: После прележаних богиња је најважније што сам одиграо цео меч

Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је након елиминације са Вимблдона да није разочаран због пораза, јер није био сигуран да ли ће уопште моћи да игра на гренд слему у Енглеској.
Српски тенисер Душан Лајовић изгубио је од Британца Јана Чоинског >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са 3:1 (5:7, 7:6 (7:4), 6:2, 6:2) у првом колу Вимблдона.
"Искрено, не могу да кажем да сам разочаран јер сам успео да одиграм цео меч. Био сам три недеље у кревету, имао сам богиње које сам добио у Паризу, и након тога сам имао мање од две недеље да се припремим. Дао сам све од себе да доведем тело у ред, али после такве болести и тако мало времена за Гренд слем, мислим да није довољно времена да се спремим", истакао је Лајовић, преноси Спортклуб.
Додаје да му је криво због другог сета и начина на који га је изгубио.
"Играчки сам се добро осећао, криво ми је због другог сета, можда да сам га добио неким адреналином можда би он мало пао и можда бих имао шансу да победим, али, са друге стране, био сам свестан да не знам који ми је лимит физички јер нисам био у ситуацију да долазим на гренд слем не знајући да ли могу да издржим меч. У неку руку је добра ствар што сам успео да одиграм до краја јер није било никаквих корака уназад након опоравка од богиња, рекли су ми да није та болест баш наивна и изборити се са тим и кренути поново физичку активност. За сада све иде океј", закључио је Лајовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.