Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 22:37

Ентони Едвардс после Јокића други најплаћенији играч у НБА

Ас Минесота тимбервулвса Ентони Едвардс потписаће петогодишњи уговор за 260 милиона долара, што га, уз Ламела Бола из Шарлота, ставља на друго место највиших уговора у НБА лигi. Први је Никола Јокић са 276 милиона долара за пет година.
Минесота је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << овим потписом показала да жели Ентонија Едвардса за главну звезду и будућности.
При пик драфта 2020. године напредује из године у годину и ове сезоне је први пут постао ол-стар, док је са Минесотом осетио и атмосферу плеј-офа. У доигравању су Тимбервулвси елиминисали од Нагетса са 4-1.
Едвардс је током претходне сезоне бележио 24,6 поена, 5,5 скокова и 4,4 асистенције. Сврстан је у репрезентацију САД на предстојећем Мундобаскету.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.