Izvor: RTS, 27.Jun.2023, 13:32

Александар Шћекић потписао двогодишњи уговор са Партизаном

Црногорски фудбалски репрезентативац Александар Шћекић потписао је двогодишњи уговор са Партизаном. Шћекићу ће ово бити други мандат у црно-белом тиму за који је играо и од 2018. до 2022. године, саопштено је из београдског клуба.
Шћекић је у богатој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << каријери играо за Заглебје, Дибу Ал Фуџаиру и Хапоел Хаифу.

"Мислим да је излишно говорити колико је Шћекић значио Партизану док је био у клубу у свом првом мандату и колико ће његов повратак обрадовати, како навијаче, тако и све нас који знамо какав је његов допринос као играча на терену. Шћекић је неко ко и у срцу носи црно-белу боју и неизмерну љубав према клубу и са највећим амбицијама се вратио у овој сезони", рекао је спортски директор Партизана Ивица Краљ.
Искусни везиста је за репрезентацију Црне Горе одиграо 39 утакмица, а у Партизану ће носити дрес са бројем 19.
"Кад одеш из Партизана тек онда видиш колика је твоја љубав према клубу и да све што радиш не може да се мери са емоцијом коју осећаш када изађеш пред своје навијаче! Даћу све уз ове момке да се Партизан у овој сезони врати на трон! Много рада и напора је пред нама, али смо спремни", рекао је Шћекић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.