Izvor: RTS, 27.Jun.2023, 08:25

Теодоровић: Уживање је радити са овом екипом, идемо у Берлин по подвиг

Селектор мушке рукометне јуниорске репрезентације Ђорђе Теодоровић рекао је после победе над Грчком да је уживање радити са овом екипом и да је циљ да се у Берлину направи подвиг.
Јуниори Србије надиграли су селекцију Грчке са 34:23 и пласирали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се у четвртфинале Светског првенства, а њихов селектор је истакао одличну игру и велика очекивања у наставку надметања.
"Уживање је заиста радити са овом екипом, остварили смо још један циљ овом важном победом. Ући међу најбољих осам селекција на свету није мала ствар, многе велесиле, попут Шпаније и Француске, то нису успеле да постигну, а овај тим је показао да заслужује место у елити. Види се да момци уживају на терену, права су дружина која своју државу представља на најбољи могући начин. Није лако победити Грчку у Атини, били су јако квалитетни у првих 20 минута, пружали јак отпор, али смо стрпљиво дочекали шансу и оверили визу за четвртфинале", рекао је Теодоровић за сајт Рукометног савеза Србије.
Теодоровић верује да ова екипа има потенцијал за велики успех.
"Идемо у Берлин да одиграмо три јаке утакмице, да поновимо подвиг из Португала, а зашто не и да се попнемо на трон. Први противник су Фарска Острва, екипа која до сада на првенству није изгубила ниједан бод. Чека нас једна изузетно тешка утакмица, али нема већег мотива од тога да можемо да обрадујемо свој народ и укључимо се у борбу за медаљу", закључио је Теодоровић после победе над Грцима.
Србија ће у четвртак у четвртфиналу играти против Фарских Острва, а уколико слави, у полуфиналу ће на бољег из двобоја Немачке и Данске.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.