Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 16:20

Сребро и бронза за кајакаше на Европским играма у Кракову

Милица Новаковић освојила је сребрну медаљу на Европским играма у Кракову, у дисциплини К1 на 200 метара. Претходно је српска постава у саставу Џомбета, Новаковић, Врдољак и Торубаров освојила бронзу у дисциплини К4 на 500 метара.
Кајакаши су донели >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србији и трећу медаљу на Европским играма у Кракову - после бронзе коју су у четвртак освојили Драгосављевић и Холперт, медаљама су се окитили Милица Новаковић и четверац.
Милица је у дисциплини К1 на 200 метара освојила сребро, са временом 41.006.
Претходно је бронзу освојио четверац у саставу Анђело Џомбета, Марко Новаковић, Стефан Врдољак и Владимир Торубаров, који су у дисциплини К4 на 500 метара остварили време 1:20.800.
Марко Драгосављевић, у дисциплини К1 на 200 метара освојио је четврто место у финалу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.