Izvor: RTS, 22.Jun.2023, 17:52

Маљковић: Честитам Белгији, није постојала шанса да Србија данас победи

Селекторка кошаркашица Србије Марина Маљковић изјавила је, после убедљивог пораза у утакмици са Белгијом, да је ово реалност и да није постојала шанса да Србија победи, преноси Спортклуб.
Кошаркашице Србије поражене су у Љубљани у четвртфиналу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Европског првенства од селекције Белгије са 93:53 (28:8, 21:23, 22:14, 22:8), а селекторка Марина Маљковић је честитала супарницама и укратко анализирала меч.

"Екипа Белгије је велики фаворит и имају најбољу играчицу Европе која апсолутно доминира и потпуно заслужено су дошли до ове победе. Ово је реалност. Оне су нас, као ми онда Словачку, спустиле на земљу још у првој четвртини и уз то имале 60 одсто за три поена, а ми све промашили. Тешко је причати о било чему када изгубиш 40 разлике. Честитам Белгији, јасно је зашто су главни кандидати за злато", истакла је селекторка Србије.
Нагласила је да није постојала шанса да Србија данас победи.
"Тешко је. Имамо играчице које су већ играле велика такмичења и шок је када си свестан да немаш више тај неки тим који може да добија овакве утакмице. У сваком случају честитам им, а могле смо да будемо боље и јако је ружно да изгубите са оваквом разликом. Мислим да је свима јасно да није постојала никаква шанса да Србија победи", закључила је Марина Маљковић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.