Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 21:47

Ивановић: Очекује нас још тежи посао у четвртој утакмици

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је уочи четврте утакмицу финала АБА лиге против Партизана да његов тим очекује тежи посао него у претходној утакмици.
Kошаркаши Црвене звезде у уторак, 20. јуна од 19.00 дочекују екипу Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у четвртој утакмици финала плеј-офа АБА лиге. "Црно-бели" тренутно воде у победама са 2:1.

"Очекује нас још тежи посао у утакмици број четири. То значи да ћемо тај меч морати да одиграмо са још више енергије, чврстине. Још једном користим прилику да позовем наше навијаче да спортски навијају, да бодре наш тим, да не вређају никога и посебно да не убацују апсолутно ништа на терен, јер је предност домаћег терена громогласно навијање са трибина. Бодрите и подржавајте наше играче, али фер спортски и коректно, јер само тако можемо да дођемо заједно до циља", истакао је Ивановић.
Бек Црвене звезде Немања Недовић рекао је да његова екипа мора да одигра са још више енергије.
"Трећу утакмицу морамо да заборавимо, већ смо се окренули следећој која ће такође бити јако тешка. Знали смо да нас чека физички захтевна серија, проналазили смо права решења, а у наредној морамо да играмо са још више енергије. Да поновим, апелујем на наше навијаче да навијају без икаквог убацивања предмета на терен. Знају колико нам значе и знају колико нама значи њихова подршка али само на прави начин. Заиста нема потребе да се гађа противник и да се то ради", закључио је Недовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.