Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 21:55

Обрадовић: Испред нас је велика прилика

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред четврту утакмицу финала АБА лиге да се нада да ће његов тим бити спремнији, али и хладнокрвнији у мечу са Звездом.
Kошаркаши Црвене звезде у уторак 20.јуна од 19.00 дочекују екипу Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у четвртој утакмици финала плеј-офа АБА лиге. "Црно-бели" тренутно воде у победама са 2:1.

”Надамо се да ћемо бити спремнији и да ћемо бити хладнокрвнији. Знамо да је испред нас велика прилика, још једна утакмица. Морамо играти добро константно током свих 40 минута", истакао је стратег "црно-белих".
Плејмејкер Партизана Јам Мадар рекао је да његов тим мора да буде агресивнији.
"Следи нова утакмица. Погледали смо видео. Направили смо много грешака у претходном мечу, знамо да морамо да их поправимо и да будемо бољи, пре свега агресивнији. Знамо за шта играмо. Атмосфера у тиму је добра. Бодримо један другога. Знамо да смо правили неке грешке. Али знамо да све то можемо да исправимо и да будемо спремни за следећи меч", рекао је Мадар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.