Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 20:25

Голман ПСЖ-а Серхио Рико изашао из коме

Голман Пари Сен Жермена Серхио Рико изашао је из коме у коју је пао 28. маја, изјавила је његова супруга Алба Силва за шпанску телевизију "Телесинко".
Рико (29) је хоспитализован у Севиљи где је примљен на одељење интензивне неге универзитетске болнице >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Вирген дел Росио" 28. маја, после повреде главе коју је доживео приликом пада са коња ког је јахао.
Рику су том приликом сломљени вратни пршљенови и доживео је мождани удар, а пошто је изашао из коме, постоји нада да ће се у потпуности опоравити.
"Видимо мало више светлости", рекла је на почетку разговора за "Телесинко" Алба Силва.
"Хвала болници и здравственом особљу које се понаша на невероватан начин не само са Серхиом већ са свим пацијентима, хвала њима и свима онима који су нам послали много снаге и љубави у порукама подршке", закључила је Алба Силва.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.